Over Dia-avond over ‘De Nederlandse Waterlinies’

08 dec
Rumst - GC Predikherenvelden

Dia-avond over ‘De Nederlandse Waterlinies’

Davidsfonds Reet nodigt je uit om (weer) kennis te maken met ‘De Nederlandse Waterlinies’. Tijdens onze reis in de zomer van 2023 hebben we deze verdedigingswerken, en de omgeving van Utrecht, in detail leren kennen.

vrijdag 8 december 2023 om 20:00 uur

Davidsfonds Reet nodigt je uit om (weer) kennis te maken met ‘De Nederlandse Waterlinies’. Tijdens onze reis in de zomer van 2023 hebben we deze verdedigingswerken, en de omgeving van Utrecht, in detail leren kennen. We maakten er schitterende beelden van. Onze gids Wim Vanhoorne geeft daarbij commentaar.

Uiteraard willen we dat het “Hollands gezellig” wordt. Daarom serveren we (voor een appel en een ei) streekproducten uit Nederland, bv. kibbelingen en kaas en bier. Voor de liefhebbers zijn er ook meer traditionele dranken en hapjes. Zoals de traditie het wil gaat deze avond door op een vrijdagavond (8 december 2023) om 20 uur in de zaal Predikherenvelden, Seringenlaan in Reet.

Iedereen welkom!

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard € 10,00

Praktisch

  • Wij zijn tevreden als je komt, maar we hebben nog liefst dat je vooraf inschrijft op het e-mailadres eddy.huyghe@skynet.be
  • Vrijdag 8 december 2023 om 20 uur
  • Zaal Predikherenvelden, Seringenlaan in Reet
  • Prijs: 10 euro p.p. ( all-in )
Labels: Geschiedenis & ErfgoedArchitectuurWetenschap & techniekLezingNederlands | basisgebruiker A1/A2BasiscursusActiviteitEuropa